Ενεργειακά Κέντρα – Άσκηση με το Φωτεινό Σώμα

Ξεκινάμε 16 Μαρτίου απογευματινές συναντήσεις κάθε Τετάρτη 8.00 – 9.30μ.μ.

Είναι μια πρακτική προσέγγιση και εφαρμογή με ασκήσεις και τεχνικές που ‘ανοίγουν’ και ισορροπούν τα ενεργειακά κέντρα (chakras).

Η βιολογία μας είναι φτιαγμένη από φως σύμφωνα με την ανατολική φιλοσοφία και ιατρική.

To σύστημα των Τσάκρα είναι γόνιμο, αποτελεσματικό και πολυεπίπεδο. Συνενώνει το Νου με το Σώμα. Φιλτράρει τις δονήσεις φωτός μέσα και έξω απο το σύστημα μας μέσα απο συγκεκριμένα σημεία.

Τα ενεργειακά κέντρα προσφέρουν βαθειά κάθαρση, ευθυγράμμιση, άνοιγμα και ισορροπία των ενεργειών μας. Συνδέονται με το ορμονικό και νευρικό σύστημα και επιδρούν σε όλη την πληροφορία που μεταφέρουν.

Συνδέονται με νεύρα και ορμόνες, συναισθήματα και νοητικά πρότυπα.

Κατανοώντας το ατομικό μας σύστημα των ενεργειακών μας κέντρων, κατανοούμε τον αυθεντικό Εαυτό μας, τις άμυνες μας, τις ανάγκες μας και τα στοιχεία που μας λείπουν.

Είναι γκρίζα και νωχελικά όταν ‘κουβαλάμε’ τις ιστορίες μας που είναι αποθηκευμένες μέσα μας ως κωδικοποιημένες πληροφορίες.

Αφυπνίζοντας και καθαρίζοντας τα chakras στο σώμα, απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από παλιές πληγές ή ξεπερασμένα μοτίβα και ζούμε συνειδητά και δημιουργικά.

Οι συναντήσεις αυτές στόχο έχουν την ενίσχυση της αυτο θεραπευτικής δυνατότητας που έχουμε όλοι. Μπορούμε να γίνουμε θεραπευτές του εαυτού μας, αναγνωρίζοντας κομμάτια μας που έχουν διαφορετικές ανάγκες, και δημιουργώντας σύνδεση μαζί τους σε ένα ασφαλές χώρο.

Οι συναντήσεις έχουν διάρκεια 1 1/2 ώρα και εξερευνούμε βιωματικά προσέγγιση με Θεωρία, Ήπια σωματική άσκηση, Οραματισμός, Συζήτηση.

Σε κάθε συνάντηση θα εξετάζουμε κάθε ένα Τσάκρα ατομικά

Ενδεικτικά:

1ο. Επιβίωση, Ασφάλεια, Όρια, Γειωση, Εμπιστοσύνη, Ρίζες, Ευημερία
2ο. Κίνηση, Ροή, Ενοχή, Ανάγκη, Επιθυμία, Αισθάνομαι
3ο. Μετασχηματισμός, Ντροπή, Αυτονομία, Ατομικότητα, Αυτοεκτίμηση
4ο. Αγάπη, Ισορροπία, Σχέσεις, Θλίψη
5ο. Αλήθεια, Ψέμα, Επικοινωνία, Δημιουργικότητα
6ο. Διάκριση πρότυπων, Ψευδαίσθηση, Ενόραση, Διαίσθηση
7ο. Γνώση, Σκέψη, Προσκόλληση, Αυτογνωσία

Προτείνουμε να έχετε ένα χαλάκι γιόγκα δίπλα σας και να φοράτε άνετα και ζεστά ρούχα εάν κάνετε εξάσκηση σε εξωτερικό χώρο. Επίσης μαλακά παπούτσια εάν είστε έξω στην βεράντα σας ή κάλτσες για να μπορείτε να ‘αισθάνεστε’ την κίνηση και να αναπνέετε στα πέλματα των ποδιών σας.

Η κάθε συνάντηση είναι αυτόνομη και μπορείτε να παρακολουθήσετε όποια θέλετε.

Αυτό που χρειάζεται είναι να επικοινωνείτε εδώ για να σας στέλνω το λινκ ή στο τηλ. 6972835105.

Το κόστος της κάθε συνάντησης είναι 15 ευρώ.
• Για όσους παρακολουθούν παραπάνω από 2 έχουν έκπτωση και το κόστος είναι 10 ευρώ αφού προπληρωθούν οι πρώτες 3.

Δοκιμάστε την Σύνδεση, την Αναπνοή, την Κίνηση και εξερευνήστε την ύπαρξη σας ως Όντα φτιαγμένα από Φώς! Κάνει ΜΟΝΟ καλό.