Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα περνάει από κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως πύλη ή και ως τρύπα. Η απόφαση να πέσετε στην τρύπα ή να περάσετε από την πύλη εξαρτάται από εσάς

Αν δε δείτε το πρόβλημα και καταναλώνετε τις ειδήσεις 24 ώρες την ημέρα, με λίγη ενέργεια, νευρικοί όλη την ώρα, με απαισιοδοξία, θα πέσετε στην τρύπα. Αλλά αν πάρετε αυτή την ευκαιρία να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να ξανασκεφτείτε τη ζωή και το θάνατο, να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, θα περάσετε την πύλη.

Φροντίστε το σπίτι σας, φροντίστε το σώμα σας. Συνδεθείτε με το μεσαίο σώμα του πνευματικού σας σπιτιού. Συνδεθείτε με τον πύργο του πνευματικού σας σπιτιού. Σώμα, σπίτι, μεσαίο σώμα, πνευματικό σπίτι, όλα αυτά είναι συνώνυμα, δηλαδή το ίδιο. Όταν φροντίζετε ένα, φροντίζετε τα πάντα.

Μη χάσετε την πνευματική διάσταση αυτής της κρίσης, έχετε την πτυχή του αετού, που από ψηλά βλέπει το σύνολο, βλέπει ευρύτερα. Υπάρχει κοινωνική απαίτηση σε αυτήν την κρίση, αλλά υπάρχει και μια πνευματική απαίτηση. Τα δύο πηγαίνουν χέρι-χέρι. Χωρίς την κοινωνική διάσταση, πέφτουμε στον φανατισμό. Αλλά χωρίς την πνευματική διάσταση, πέφτουμε σε απαισιοδοξία και έλλειψη νοήματος.

Είστε διατεθειμένοι να περάσετε από αυτή την κρίση.
Πάρτε την εργαλειοθήκη σας και χρησιμοποιήστε όλα τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας. Μάθετε για την αντίσταση στους αυτόχθονες και αφρικανικούς λαούς:

πάντα υπήρξαμε και συνεχίζουμε να εξοντωνόμαστε. Αλλά ακόμα δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε, να χορεύουμε, να ανάβουμε φωτιά και να διασκεδάζουμε.

Μην αισθάνεστε ένοχοι αν είστε ευτυχισμένοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν βοηθάτε καθόλου να είστε θλιμμένοι και χωρίς ενέργεια. Βοηθάει, αν καλά πράγματα προέρχονται από το Σύμπαν τώρα. Είναι μέσα από τη χαρά που κάποιος αντιστέκεται.

Επίσης, όταν περάσει η καταιγίδα, θα είστε πολύ σημαντικοί στην ανακατασκευή αυτού του νέου κόσμου.
Πρέπει να είστε καλά και ισχυροί. Και γι ‘αυτό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να διατηρήσετε μια όμορφη, χαρούμενη και φωτεινή δόνηση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αποξένωση. Αυτή είναι μια στρατηγική αντίστασης.

Στον σαμανισμό, υπάρχει μια ιεροτελεστία που ονομάζεται αναζήτηση για όραμα. Ξοδεύετε λίγες μόνο ημέρες στο δάσος, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς προστασία. Όταν περνάτε από αυτή την πύλη, παίρνετε ένα νέο όραμα για τον κόσμο, επειδή έχετε αντιμετωπίσει τους φόβους σας, τις δυσκολίες σας … Αυτό ζητάνε από εσάς. Αφήστε τους να επωφεληθούν αυτή τη φορά για να εκτελέσουν το όραμά τους αναζητώντας τελετουργίες. Ποιον κόσμο θέλετε να χτίσετε μόνοι σας; Προς το παρόν, μπορείτε να κάνετε αυτό: ηρεμία στη θύελλα.

Χαλαρώστε και προσευχηθείτε. Κάθε μέρα. Δημιουργήστε μια ρουτίνα για να συναντήσετε την ιερή κάθε ημέρα. Τα καλά πράγματα έρχονται, αυτό που εκπέμπετε τώρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Και τραγουδήστε, χορέψτε, αντισταθείτε μέσω της τέχνης, της χαράς, της πίστης και της αγάπης.


Λευκός Αετός, Αυτόχθονες Hopi, 16 Μαρτίου 2020