“Τα πάντα στην πλάση είναι μέσα σου, και συ ο ίδιος είσαι μέσα στην πλάση. Τα πάντα, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, έχουν μέσα σου ίδια και απαράλλαχτη αξία. Μέσα σε ένα άτομο μπορείς να βρεις όλα τα στοιχεία της γης. Μια σταγόνα νερό κρύβει μέσα της όλα τα μυστικά των ωκεανών. Μια μονάχα κίνηση του νου κρύβει μέσα της όλες τις κινήσεις όλων των νόμων της ύπαρξης”.

ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ

Οι κρύσταλλοι και οι λίθοι γενικότερα, έχοντας τη φυσική ικανότητα να δέχονται, να ενσωματώνουν, να προβάλλουν, να εκπέμπουν, να διαθλούν και να αντανακλούν φως-το οποίο είναι η ανώτερη μορφή ενέργειας στο φυσικό σύμπαν- είναι τα δώρα της πάνσοφης δημιουργικής Πνοής.
 
Kλείνουν μέσα τους την αρχέγονη δύναμη της Μητέρας Γής και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στον Ανθρωπο.
 
Οι κρύσταλλοι έχουν πολύ υψηλό αριθμό δονήσεων και πάλλονται σε διαφορετικές συχνότητες ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα και το συνδυασμό που έχουν τοποθετηθεί στα ενεργειακά μας κέντρα.

“Η κρυσταλλοθεραπεία που πραγματοποιείται με την τέχνη της τοποθέτησης πολύτιμων λίθων και κρυστάλλων στο σώμα, είναι μία από τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές μεθόδους –«νέες» από τις πιο παλιές- για τον καθαρισμό της αύρας, για την αποδέσμευση του ατόμου από καταπιεσμένες τραυματικές εμπειρίες και για την επανασύνδεση του με την εσωτερική πηγή της αλήθειας και της δύναμης.”

ΚΑΤΡΙΝ ΡΑΦΑΕΛ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

 
Είναι ένα διήμερο παρέα με τα δώρα της Γής. Θα βιώσουμε την ενέργεια των κρυστάλλων, θα εξερευνήσουμε τις ιδιότητες τους, μαθαίνοντας από την καθαρότητα τους, ταξιδεύοντας στην διάσταση τους.

Θέματα Σεμιναρίου:

  • Τεχνικές απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού.
    Βελτίωση υφής της επιδερμίδας, ανόρθωση του προσώπου, αποβολή εντάσεων και μείωση των ρυτίδων.
  • Γνωριμία με τις οικογένειες των κρυστάλλων και ημιπολύτιμων λίθων.
  • Τεχνικές ενεργοποίησης και εναρμόνισης με τους κρυστάλλους και ορυκτά.
  • Θεραπευτικές τεχνικές και σχηματισμοί επάνω στα ενεργειακά κέντρα.
  • Ένωση των κρυσταλλικών θεραπευτικών τεχνικών με ήχο και χρώμα.

Δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Ώρες σεμιναρίου: 11.00 – 17.00

Κόστος 150 ευρώ

H Αντιγόνη Τσεγγελή από πολύ νωρίς εξερεύνησε τον υπέροχο κόσμο των λίθων και κρυστάλλων, καθώς ήταν κάτι πολύ οικείο που την έκανε να νιώθει πως ήταν ‘σπίτι’ της. Από τότε έχει την ευκαιρία μέσα από δρόμους προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής επιμόρφωσης να συνδυάσει και εξερευνήσει τους λίθους στην θεραπευτική εργασία. Παράλληλα ασκεί το Ζεν Σιάτσου, την Ολιστική Αισθητική και άλλες συμπληρωματικές αγωγές υγείας. Συντονίζει ως εκπαιδεύτρια τον κύκλο σεμιναρίων Ηarmonize Agatsou και εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της, ακολουθώντας δρόμους προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για την ανακούφιση σώματος και ψυχής. Είναι εκπαιδεύτρια συμπληρωματικών τεχνικών ευεξίας και υγείας. Συντονίζει ομάδες της ήπιας άσκησης και σύνδεσης Αναπνοής, Κίνησης και Νου. Διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου.